garrett-cs5000-kapi-dedektor[1]_

Garrett Multi Zone

De Garrett Multi Zonemetaaldetectiepoort

De nieuwe budgetvriendelijke Garrett Multi Zone metaaldetectiepoort voldoet aan vrijwel alle beveiligingskeurmerken en -eisen die wereldwijd gelden. Hierdoor komt deze detectiepoort ook in aanmerking voor de beveiliging van luchthavens en overheidsgebouwen.

Voorzien van 20 detectiezones voor een exacte plaatsaanduiding
De Multi Zone detectiepoort is voorzien van een 20 detectie zone's pinpointsysteem voor exacte plaatsaanduiding van een object. Op beide panelen van de detectiepoort bevinden zich LED lampen. Zodra er een persoon door de detectiepoort loopt die een metaal object, zoals een wapen bij zich draagt gaat er een alarm af en kan de beveiligingsmedewerker eenvoudig op de panelen aflezen aan welke kant, op welke hoogte en welke plaats het object zich bevindt. De Multi Zone is hiermee een zeer nauwkeurig en tijdbesparend systeem.

Optimale prestaties 
Meer dan 15 applicatieprogramma ontworpen om te voldoen aan de behoeften van scholen, stadions, luchthavens, overheidsgebouwen, nachtclubs, uitgaansgelegenheden, en overige evenementen.

Voorzien van 2 LED detectiezones en alarm
Op beide panelen van de detectiepoort bevindt zich een LED lamp. Zodra er een persoon door de detectiepoort loopt die een metaal object, zoals een wapen bij zich draagt gaat er een alarm af en kan de beveiligingsmedewerker eenvoudig op de panelen aflezen aan welke kant de persoon het metaalobject draagt (linker of rechterkant). Ook aan de toonhoogte van het alarm kunt U dit herkennen, gezien rechts een andere audiotoon alarm laat horen dan links.

Eenvoudige montage
De Multi Zone heeft een modulaire opbouw waardoor de montage zeer eenvoudig is. De vier componenten monteert u simpelweg met 8 schroeven en 3 interne elektrische connectoren.

Audio en visueel alarm
De Garrett Multi Zonedetectiepoort is voorzien van zowel een audioalarm als van een visuele LED-aanduiding zodra een object gedetecteerd wordt.

Extra beveiligde controlemodule
De controlemodule is voorzien van verschillende gebruikerniveaus. Hierdoor kan alleen een geautoriseerd gebruiker instellingen wijzigen zoals het programma of de gevoeligheid. De Multi Zone metaaldetectiepoort is ook voorzien van een afsluitbare module zodat onbevoegden in de detector geen schade kunnen aanrichten of kabels, connectoren en elektronica kunnen saboteren. Wanneer een foutieve code word ingetoetst zal er binnen tien seconden een alarm afgaan tenzij binnen die tijd een goede code zal worden ingetoetst. Tevens kunt u aflezen hoeveel er door onbevoegden is geprobeerd om in het programma te komen.

Synchronisatie
Indien U met meerdere detectiepoorten in een ruimte wilt werken, is het belangrijk dat de poorten niet op dezelfde frequentie (kanaal) werken. De Garrett Multi Zone detectiepoort is voorzien van meerdere frequenties en kan hierdoor probleemloos worden opgesteld met andere detectiepoorten zonder dat de één het magnetisch veld van de ander verstoord.

Telsysteem
Deze detectiepoort beschikt over een telsysteem waarbij U eenvoudig kunt aflezen hoeveel personen er door de detectiepoort gelopen zijn. Er zijn vier instellingen voor het tellen van klanten.

Unieke schuifbalk
Voor het snel aanpassen van de waarde van een instelling, b.v. de gevoeligheid.

Weerbestendig
Deze detectiepoort is weerbestendig en hierdoor ook geschikt voor beperkt buiten gebruik. De detectiepoort is echter niet geheel waterdicht!

* Indien er geen stopcontact beschikbaar is, kan deze detectiepoort ook functioneren op een optioneel verkrijgbare battery pack.

Technische Specificaties: Munti Zone

 • Meer dan 15 voorgeprogrammeerde instellingen
 • 20 detectiezones voor exacte plaatsaanduiding
 • 200 gevoeligheid niveaus
 • 2 LED detectiezones (rechterkant en linkerkant)
 • Werkbare temperatuur 
  -20°C (-4°F) tot + 60°C (122°F); Luchtvochtigheid: Tot 95%.
 • Spanning
  100 tot 240 VAC, 50 of 60 Hertz, 40 watt.
 • Weerbestendig (IP55)
 • Voorzien van een afsluitbare module zodat onbevoegden in de detector geen schade kunnen aanrichten of kabels, connectoren en electronica kunnen saboteren.
 • Voorzien van een krasbestendige wand met heavy duty aluminum.
 • Voorzien van meerdere frequenties (opstelling met meerdere detectiepoorten mogelijk)
 • Voorzien van zowel een audio als van een visueel alarm.

Afmetingen:

Doorloop 
Breedte 0,76 meter
Hoogte 2,03 meter
Diepte 0,58 meter

Buitenzijde
Breedte: 0,90 meter
Hoogte: 2,21 meter
Diepte: 0,58 meter

Transport afmetingen
Breedte: 0,90 meter
Hoogte: 2,32 meter
Diepte: 0,16 meter

Transport gewicht 
78,5 KG

Leveringsomvang:

 • Garrett Multi Zone detectiepoort
 • Transport binnen heel BENELUX
 • Montage op locatie
 • Instellen gewenste instellingen
 • Korte training aan het personeel
 • Handleiding
 • 2 jaar garantie

Garrett PD 6500i

De Garrett PD6500i metaaldetectiepoort is 1 van werelds meestverkochte detectiepoorten. Deze detectiepoort voldoet aan vrijwel alle beveiligingskeurmerken en -eisen die wereldwijd gelden. Hierdoor komt deze detectiepoort ook in aanmerking voor de beveiliging van luchthavens en overheidsgebouwen.
Bestel