garrett-ace-apex-wireless-scaled

Garrett APEX 2024

Garrett APEX  549,00 euro

 619,00 euro met Draadloze koptelefoon  Z- link

Word verstuurt door heel de BeNeLux !!!

00,00 euro verzendkosten.

De geheel nieuwe GARRETT ACE APEX introduceert Multi-Flex-technologie, gebaseerd op een state-of-the-art breedband digitaal platform, dat eenvoudigweg meer veelzijdigheid biedt met APEX dan welke detector dan ook in zijn prijsklasse!

GELIJKTIJDIG MULTIFLEX MULTIFREQUENTIE

Het zal mogelijk zijn om te kiezen tussen 4 krachtige enkele frequenties (5, 10, 15 en 20 kHz) om de detectie op specifieke doelen te verbeteren of om een ​​van APEX's gelijktijdige multifrequente modi te selecteren voor een uitstekende detectie met grote diepte en reactiviteit op alle soorten doelen en land.

APEX beschikt ook over de MULTI-SALT-multifrequentiemodus, geoptimaliseerd voor onderzoek naar zout water voor maximaal bedrijfsvermogen, zelfs op de kustlijn of met de plaat ondergedompeld.

Afgemonteerd met een volledig onderdompelbare 6 "x11" DD VIPER zoekschijf en uitgerust met een regenbestendig scherm met achtergrondverlichting. Het belangrijkste kenmerk van ACE APEX is lichtheid. In het "ultralichte" segment behoort 1,13 kg tot de lichtste metaaldetectoren die momenteel op de wereldmarkt verkrijgbaar zijn.

Standaard uitrusting
• ACE APEX metaaldetector
• 6 "x11" DD Viper-zoekschijf
• Afdekplaat  voor uw zoekschijf 6 "x 11"
• Ingebouwde oplaadbare batterijen

Garrett  ace Apex, Lux pakket met Z- link koptelefoon  619,00 euro ( en mooi cadeau)

https://youtu.be/VW2KOF5ROng

https://youtu.be/kChSn4pOKXE

https://www.youtube.com/watch?v=ZzIG0U8qq1Y

https://vimeo.com/447909271

https://vimeo.com/449417494