Garrett ACE APEX Standaard

excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving

De APEX is de eerste detector van Garrett met Multi Frequentie technology (Multi Flex). U kunt hierbij kiezen om op een losse frequentie te zoeken (5-10-15-20 kHz) of op alle frequenties tegelijk !Door de Multi Flex technologie krijgt u een multi purpose metaaldetector, dus bruikbaar op veel verschillende ondergronden en zoekomstandigheden (gewone of met ijzer vervuilde grond).
Praktisch dus zowel geschikt voor akkers, weilanden, bossen, stranden waarbij u zelfs op zout strand (nat zout) kunt zoeken.
Het scherm is fraai en ergonomisch vorm gegeven (plat en overzichtelijk), de metaaldetector is gewoon via USB te laden en biedt standaard een fraai vorm gegeven 11 inch DD Viper zoekschijf !

De nieuwe Multi-Flex multifrequentie technologie van Garrett biedt de gebruiker de mogelijkheid om op alle zoekfrequenties tegelijkertijd te zoeken. U kunt er echter ook voor kiezen om te werken op 1 selecteerbare zoekfrequentie, waarbij u de keuze heeft uit, 5, 10, 15 of 20Khz.  Lage zoekfrequenties hebben als voordeel dat ze dieper zoeken en zijn vooral ideaal voor het zoeken naar grotere diepgelegen objecten. Hoge zoekfrequenties hebben minder diepgang maar zijn wel zeer nauwkeurig in het detecteren van de allerkleinste objecten in de bovenlaag. Kies de zoekfrequentie die het beste past bij uw zoekdoelen of kies voor de Multiflex multifrequentie techniek waarbij u op alle zoekfrequenties van 5 tot 20Khz tegelijk zoekt! De Apex combineert dan de voordelen van alle zoekfrequenties met elkaar waardoor u de zeer kleine objecten nog dieper zult vinden!