Kabeldetectors C Scope

Bestel
  • Beschrijving

Signalgeneratoren van C Scope

SGA-2

Bel voor prijs.

C.Scope SGA2 Signaalgenerator


Een C.Scope SGA2 signaalgenerator is een belangrijke aanvulling op een C.Scope kabeldetector. Ook verhoogt de SGA2 signaalgenerator het aantal gelijders welke gedetecteerd kunnen worden.

Venieuwd
De 33kHz + 131kHz SGA2 Signaalgenerator kan een ondergrondse geleider voorzien van een signaal door directe aansluiting of inductieve aansluiting. Door het gecombineerde signaal van 33kHz + 131kHz kan de kabel nog verder gedetecteerd worden.

Divers
Directe aansluiting geeft de mogelijkheid om specifieke geleiders te detecteren, traceren en diepte te meten, terwijl de Inductieve aansluiting de mogelijkheid geeft om ook andere, niet bekende
geleiders te detecteren.

Vermogen
De SGA2 generator heeft een vermogen van 1W, waarin een keuze is tussen hoog of laag.

Handig
De SGA2 heeft de mogelijkheid voor Pulserend of Constant uitgangssignaal. In situaties waar veel interferentiesignalen aanwezig zijn, kunt u overschakelen naar pulserende uitgang door een eenvoudige druk op de knop.

Duidelijk
De SGA signaalgenerator heeft een duidelijk audio signaal welke aangeeft dat de signaalgenerator operationeel is. Tevens is een mute functie beschikbaar.

Robuust en weersbestendig
De robuuste en lichtgewicht behuizing is gemaakt volgens IP65 beschermingsklasse, waarmee deze voldoet aan het hoogst haalbare voor signaalgenerators. Het ruime en makkelijk toegankelijke opbergvak
heeft niet alleen ruimte voor de standaard accessoires maar ook voor een signaalklem, sonde en netvoedingsinjector.

Vier standaard batterijen staan garant voor vele bedrijfsuren, aanschaf van oplaadbare batterijen is niet direct noodzakelijk.