Garrett Axiom 2024

nu uit stock leverbaar
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving

Verkrijgbaar de Garrett Axiom metaaldetector, absolute prestaties bij goud en elke form van zoeken.

Op stockCompact en de lichtste detector in zijn klasse
De Axiom is inschuifbaar tot een lengte van 63,5 cm, en is zodoende zeer compact voor transport. Dankzij de klik vergrendeling kunt u hem snel en eenvoudig op de juiste lengte instellen. De maximale lengte is 156 cm, dus hij is ook geschikt voor lange mensen. Het totale gewicht is 2,1 kg, waarmee de Axiom één van de lichtste high-end gouddetectoren is.

Terra-Scan
Axiom's geavanceerde systeem biedt een onafhankelijke tweekanaals grondbalans die het volledige bereik van mineralisatie dekt, van zwaar gemineraliseerde magnetische grond tot zoutwater, en alles daar tussenin.


2 audiotypes
Kies tussen PWM audio en VCO audio. PWM audio klinkt als de tonen van de Garrett ATX. Bij PWM-audio neemt het volume van het object toe in verhouding tot de signaalsterkte, maar de toonhoogte is vast ingesteld op een hoge of een lage toon. Bij VCO-audio nemen zowel het volume als de toonhoogte van het doel evenredig toe met de signaalsterkte. De meeste gebruikers geven de voorkeur aan dit type audio vanwege de soepele respons en het vermogen om kleine objecten waar te nemen die minimale veranderingen in toonhoogte teweegbrengen.

Z-Lynk
De Axiom heeft een ingebouwde Z-Lynk zender die kan worden gebruikt met de Garrett MS-3 draadloze hoofdtelefoon en andere apparaten die Z-Lynk ondersteunen. (Optie draadloze hoofdtelefoon)

Extreme lange levensduur van de accu
Met ongeveer 16 uur zoektijd op een volledige lading biedt de ingebouwde, krachtige lithium-ion accu van de Axiom een batterijlevensduur die twee keer zo lang is als die van sommige andere gouddetectors! De bijgeleverde Axiom Booster Pack biedt plaats aan 8 AA-batterijen, standaard of oplaadbaar. Hiermee kunt u 6 uren langer op afgelegen gebieden.


Toepassingsgebieden: Land , Ondiep water , Zoetwaterstrand , Zoutwater strand , Sterk gemineraliseerde bodems
Type metaaldetector: Digitaal , Motion , Non-Motion
Techniek: Pulsinductie
Zoekfrequentie: 1500 pulsen per seconde

Leveringsomvang:
•Garrett Axiom metaaldetector
•Waterdichte 13 x 11" DD zoekspoel met beschermschotel
•Waterdichte 11 x 7" Mono zoekspoel met beschermschotel
•MS-3 draadloze hoofdtelefoon met oplaadkabel ( Optie)
•Extern batterijvak voor 8 AA-batterijen
•Draagtas
•Universele stekkerset
•Handleiding
•2 jaar garantie