pd6500i_33_zones_

Verhuur van metaaldetectors Garrett

Een Beveiligings Detectiepoort huren?

**Montage en demontage door heel BeNeLux!!!!!!!**

Verhuur van A-merk Detectiepoorten

Garrett

Voor Alle evenementen!!!!

 

De Muntzoeker verhuurt uitsluitend A-merk detectiepoorten van de merken Garrett die aan alle internationale veiligheidseisen en luchthavens eisen voldoen.

De Muntzoeker is uw partner in beveiligingsmetaaldetectors en -apparatuur voor evenementen en congressen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van detectiepoortjes voor kleine tot zeer grote evenementen. Waaronder sport(evenementen), concerten, festivals, bijeenkomsten van politieke partijen en verenigingen, conferenties etc. Wij maken samen met u een beveiligingsplan voor de opstelling van de metaaldetectie poorten en zorgen voor het transport, de montage van de poorten, alsmede de training van uw beveiligingsmedewerkers. Tijdens de inwerkingstelling is er een storingsmonteur beschikbaar. Onze detectiepoortjes zijn uitsluitend van het A-merk Garrett en voldoen aan alle internationaal geldende veiligheidseisen en certificaten. Met een detectiepoortje kunt u bezoekers controleren op de aanwezigheid van verboden metaal objecten, hierbij gaat het hoofdzakelijk om pistolen, messen en andere steekwapens. Mocht het alarm bij een bezoeker afgaan dan kan uw beveiliging medewerker de betreffende persoon vervolgens fouilleren / visiteren met behulp van een visitatie metaaldetector.

Persoonscontrole op verboden wapenbezit en andere metaalobjecten

Een detectiepoort is een beveiliging metaaldetector voor persoonscontrole die u tijdens verhoogde veiligheidsrisico's kunt inzetten ter opsporing van steekwapens, messen, pistolen, explosieven en andere gevaarlijke metaalproducten. Zodra een persoon door de detectiepoort loopt controleert de beveiliging detector of de persoon metalen objecten bij zich draagt. U hoort een alarmsignaal zodra de detector wapens of andere metaalproducten detecteert. De detectiepoort geeft ook aan op welke hoogte en aan welke kant de persoon het metaal object draagt.  Met een bijbehorende security handdetector, oftewel een visitatiedetector, kan de beveiligingsmedewerker de betreffende persoon vervolgens visiteren en/of verder fouilleren en de verboden metaalobjecten in beslag nemen e /of de persoon de toegang tot het evenement te ontzeggen.

De gevoeligheid van de detectiepoort kan naar wens worden ingesteld. Zo kunt u er voor kiezen om de detectiepoort uitsluitend grotere metaalobjecten te laten detecteren zoals pistolen en messen. Ook bestaat de mogelijkheid om de detectiepoort zeer gevoelig in te stellen zodat deze ook de zeer kleine metaalobjecten detecteert. In justitiele instellingen en op luchthavens bijvoorbeeld staan de detectiepoortjes altijd zeer gevoelig ingesteld. Hier geldt het hoogste veiligheidsniveau. Het voordeel hiervan is dat het extra veilig is, wat erg belangrijk is op dergelijke locaties. De nadelen hiervan zijn dat het alarm veel vaker af gaat, het vaak metaal objecten in kledingstukken betreft gaat zoals knopen en ritsen en het detectieproces hierdoor langer duurt.

Doelgroepen: o.a. (sport)evenementen, congressen, politieke bijeenkomsten, festivals, vechtsportgala's, concerten, voetbalwedstrijden en tijdelijk verhoogde veiligheidsrisico's bij bedrijven, gemeentes, ambassades, scholen, verenigingen.

Verhuur mogelijkheden en tarieven

·         Professionele detectiepoorten van het merk Garrett, welke voldoen aan alle Internationale veiligheidsnormen.

·         Montage en demontage door heel Nederland en België.

·         Een 24/7  alarmnummer. (Bij uitval of calamiteiten is er dag en nacht een storingsmonteur beschikbaar).

·         Korte training in de bediening van de detectiepoort en tips voor het gebruik.

·         Elke detectiepoort wordt geleverd inclusief een Garrett Superscanner V handheld metaaldetector (of soortgelijk)

·         Minimale afname 1 detectiepoort, minimale huurperiode 48 uur.

Bij de verhuur van grotere aantallen detectiepoorten en / of de verhuur van een detectiepoort voor een langere periode gelden speciale tarieven.


Belangrijke aanvullende informatie:

·         Er moet een stroomvoorziening aanwezig zijn op de locatie waar de detectiepoort(en) gemonteerd dienen te worden

·         De detectiepoorten dienen geplaatst te worden op een vlakke ondergrond.

·         Tijdens de persoonscontrole dient er continue een (beveiligings)medewerker bij de detectiepoort te staan welke toezicht houdt en ingrijpt
bij een alarm om de betreffende persoon verder te visiteren / fouilleren. Vergeet niet om een (beveiligings) medewerker in te huren. 

·         Indien de persoonscontrole plaatsvind op een locatie waarbij bezoekers veel grote bagagestukken bij zich dragen zoals koffers etc. kunt u overwegen om een bagagebaan naast de detectiepoort te plaatsen voor extra bagagecontrole (zoals op luchthavens).

·         Bij de plaatsing van meerdere detectiepoorten op 1 locatie is het van belang om samen met 1 van onze specialisten vooraf te bespreken hoe en waar de detectiepoorten het beste kunnen komen te staan. Gecertificeerd personeel  stelt alles op.

1.      Detectiepoorten kunnen interferentie veroorzaken op elkaar (elektronica verstoring), daardoor heeft het altijd de voorkeur om de detectiepoorten niet straks tegen elkaar te plaatsen, maar indien mogelijk, enigszins vrij. 

2.      Bij de indeling van de detectiepoorten mag bezoekers geen mogelijkheid worden geboden om de detectiepoorten te kunnen ontwijken, of via andere wegen de locatie te kunnen betreden.

De Muntzoeker verhuurt uitsluitend A-merk detectiepoorten van de merk Garrett die aan alle internationale veiligheidseisen en luchthavens eisen voldoen.

Onze veiligheidspoortjes zijn van het merk Garrett type PD6500i, welke over vrijwel alle internationaal bekende veiligheidscertifcaten beschikken. De Garrett PD6500i beveiligingsdetectors zijn de beste detectors ter wereld