security-camera-system

Camera bewaking

Houd een oogje op wat er in en om uw huis of bedrijf

Met dit huis bewakingscamera van Lorex. Met 4 digitale draadloze camera's en een 7-inch LCD-monitor, is dit de perfecte eenvoudige installatie, geen gedoe video monitoring oplossing. Lorex LW491 is een eenvoudig te installeren video bewaking voor thuis.

Huisbewaking vereenvoudigd: geen video kabels, geen dure installatie, geen abonnementskosten. Plaats de camera's binnen of buiten, power up, en start de controle!

Ingebouwde-opname functie

Lorex home security systeem maakt het mogelijk om te kiezen tussen beweging geactiveerd of continue opname, kan slechts één camera worden geregistreerd op een moment. De opnamen worden op een gewone SD-kaart bewaard (2GB kaart is inbegrepen, maximaal ondersteunde grootte is 32GB). Elk videobestand heeft een eigen tijd en datumstempel voor een gemakkelijkere toegang.

Plug & Play SetupMultiple Viewing OptionsPlug en play beveiligen

De LW491 camera systeem bevat 4 digitale draadloze indoor / outdoor beveiligingscamera's met audio en 1 monitor met ingebouwde draadloze ontvanger. De camera's zijn gemakkelijk te koppelen aan de ontvanger: activeer de pairing-functie op de monitor en druk op de knop op de camera. Monteer vervolgens de camera's aan de muur, plafond of ander plat oppervlak en sluit ze aan op een stopcontact. De monitor zal alle camera's meteen oppikken.

 

 

Multiple view camera beveiliging

Multiple Viewing Options

De draadloze ontvanger is gekoppeld aan alle 4 camera's en ondersteunt single-channel viewing en quad bekijken. Dit betekent dat u de camera's een-op-een-tijd in volledig scherm bekijken, of alle camera's tegelijk bekijken met behulp van Quad View. Er is ook Auto Scan mode, die doorloopt alle 4 camera's individueel in volledig scherm automatisch.

Wireless Video Doorbell

LCD Wireless Video Door Phone Doorbell Night Vision
Bestel