bodyscanner_big

SecurSCAN Full Body Scanner

Body Scanner van de hoogste generatie

Voor Luchthavens, gevangenissen, rechtbanken, sportevenementen, concerten, Stadions, ambassades, openbare gebouwen, overheidsgebouwen.

The Body Scanner SecurSCAN zijn de nieuwste generatie machines in staat met zekerheid te bepalen en niet-metalen wapens, explosieven, drugs eicellen of kostbare juwelen bracht hem, zonder invasie van de privacy van de personen gecontroleerd en zonder risico voor hun gezondheid.
 Het lichaam Scanner SecurSCAN zijn systemen röntgentechnologie ontwikkeld, vergelijkbaar met die welke gewoonlijk worden gebruikt voor medische röntgenstralen, maar met het verschil dat het lichaam Scanner SecurSCAN gebruiken straling zeer lage energie niet door de kleren en passeren beetje .
 Bijzondere aandacht was het tijd voor de bescherming van de privacy, veiligheid officieren die de persoon te helpen af ​​te tasten, wordt niet verwacht om het beeld te zien dat de machine produceert. Het moet gelezen worden door een andere officier in een afgelegen locatie. De gelaatstrekken van de persoon en de geslachtsdelen zijn ook vaag. Het resulterende beeld is als die van een foto negatief. The Body Scanner SecurSCAN kan niet opslaan, afdrukken, verzenden of opslaan van het beeld. De werknemers moeten ook niet worden toegestaan ​​om mobiele telefoons of camera's mee te nemen. Elk beeld wordt automatisch uit het systeem verwijderd zodra het bezichtigingen.
 Ook in termen van gezondheid, zijn er geen problemen, de energie die geprojecteerd door een Body Scanner SecurSCAN voor een enkele controle bedraagt ​​iets meer dan vijf minuten van het vliegen in een vliegtuig of de energie normaal geabsorbeerd in 8 uur van blootstelling aan frisse lucht. Voor mensen die betrokken zijn smarten kunnen we zeggen dat de belichting voor elke stap door ons lichaam Scanner is gelijk aan minder dan 2 uSv of een zeer verwaarlozen straling.

technische specificaties
  Het verbetert en versnelt het proces van de controle 
  Het maakt het mogelijk om te 'zien' wat er verborgen onder de kleding, en in het lichaam van de persoon
  Het detecteert en herkent objecten of verborgen materialen in 7-8 seconden

  Herkent:  alle soorten wapens (geweren, messen, bommen enz.) Gemaakt van metaal, keramiek, kunststof, hout en andere materialen
matriali explosieven, bom componenten, ontstekers en draden
drugseieren in de maag
Edele metalen en edelstenen
chemische en biologische agentia in containers
elk object gebruikt als een wapen of illegaal, gevaarlijk, verboden