dash- sportcamera

Dash- sportcamera

Onze troeven
 1. Kwaliteit
  Wij gaan voor kwaliteit, elk toestel ondergaat intensieve tests en wordt vervolgens pas aangeboden. Bij het kopen van een dashcam heeft u verschillende mogelijkheden. Er zijn verscheidene spelers op de markt die dashcams aanbieden, elk met hun eigen verschillen. Wij maken er een erezaak van om kwalitatieve dashcams aan te bieden.
 2. Uitgebreide keuze
  Wij bieden een uitgebreid gamma aan, waardoor het voor u mogelijk niet makkelijk is om een keuze te maken. Op basis van wat kan u nu uw keuze maken?

  Lenskwaliteit
  De kwaliteit van de lens bepaalt de scherpte van uw beeld. Met een Full HD of HD camera bent u al in staat om nummerplaten te registreren vanop een redelijke afstand.  Met een VGA lens bent u in staat om verkeerssituaties te bewijzen.
  (Full HD: BlackVue DR400G/DR500GW/Vico TF2+ HD: BlackVue DR380 VGA: BlackVue DR350G)

  Opslagcapaciteit
  Op iedere productpagina vindt u de verwachte opnametijd, zo heeft u een goed zicht op de mogelijkheden van het toestel. Deze is afhankelijk van de kwaliteit waarin de camera opneemt en de grootte van de meegeleverde micro SD kaart.
  GPS
  Sommige toestellen hebben een GPS module. Aan de hand van dit GPS signaal kan u in uw opname zien met welke snelheid u reed. Bovendien kan u met behulp van de meegeleverde software zien waar u precies hebt gereden.
  (BlackVue DR380G/DR400G/DR500GW)

  Wifi
  De BlackVue DR500GW is ons huidige toptoestel en eveneens de enige die Wifi connectiviteit aanbiedt. Dit stelt u in staat om via uw smartphone of tablet de beelden van uw dashcam te bekijken en eventueel de instellingen van de dashcam aan te passen.
 3. Service
  "Behandel anderen zoals je door hen behandeld wil worden"
  Deze leuze is énorm belangrijk voor ons. Net zoal we zelf graag goed geholpen worden wanneer we vragen hebben voor een winkelier / fabrikant / vriend, vinden we dit een absolute must naar onze eigen (potentiële) klanten toe. Wij trachten bovendien iedere klant binnen de 24 uur te woord te staan.
  Blijkt uit uw vragen dat een dashcam toch niet is wat u zoekt? Dan hebben wij er geen enkel probleem mee om u een ander product voor te stellen. Tevreden klanten/referenties zijn ons doel, hoge verkoopcijfers zijn dat niet.

  Garantie
  Wij bieden 2 jaar garantie op al onze toestellen, uitgezonderd de SD-kaarten (6 maanden). Wanneer er mogelijk toch iets mis zou zijn met uw camera, zorgen wij ervoor dat we na ontvangst van uw defecte camera meteen een nieuw exemplaar kunnen terugsturen. Dit wil zeggen: geen vervelend gewacht op reparaties en u krijgt bovendien een splinternieuw toestel in de plaats.

  Verzending
  Zodra een betaling binnen is, maken wij de verzending zo snel mogelijk in orde. Over het algemeen betekent dit dat uw bestelling binnen de 2 dagen wordt aangeboden aan uw voordeur.

 

dashbordcamera

Dashbord camera

Bestel