casquette-air-marine

Black Air

NEW - Bump Cap AIR PLUS -3cm kort vizier 100% nylon -afgerond snijden op de oren -polyester mesh -

TOP VAN SURFLEXBESCHERMING : Surflexontwerpers hebben ontworpen ergonomische aerodynamische bump cap .Uitgerust met geventileerde ruimtes en een anti-zweet band dat houdt je hoofd droog , biedt optimaal comfort aan de drager gedurende de dag.

 

Het nieuwe dynamische bochten, de grote openingen zijde verfrissend , de pro- comfortabele geschulpte op oorhoogte , het vermogen om een do transfert aan de voorkant van de kap en de anti-transpiratie band die ademt en snel droogt , Surflex maakte deze dop de meest succesvolle stootdopen meest krachtige in zijn klasse. 

Componenten worden geselecteerd op basis van hun eigenschappen. Bijvoorbeeld, anti-zweet band , bestaande uitpolyester VAPOR X-stof met een gewatteerd dubbelvlak staat bekend om zijnabsorberende , ademende en sneldrogende eigenschappen die vooral dienen voor piloten of sporters bij grote wedstrijden.

Components

 

- 100% nylon : zacht, elastisch, duurzaam, uitstekende kleurechtheid, absorberende eigenschappen


 

- Anti-zweetband : polyester: ademend, onderhoud, optimaal comfort. Dubbel gerimpeld gezicht 45% X-Dry ®  55% Infinity ® Silver PES 


 

- Kort vizier 3 cm : beter zicht, perceptie van objecten in hoogte, goed voor de fysieke gezondheid


- Comfortontwerp met een afgeronde snede in de oren : verbetert het welbehagen van de drager, waardoor het een zeer flexibel model is met andere beschermingsuitrusting en gegarandeerde stabiliteit.


 

- Velcro-aanpassing : unieke grootte maar past op alle soorten hoofdengemak.


 

- Spirit 5-panelen met naadloos paneel aan de voorzijde : het ontwerp van de dop vergemakkelijkt het markeren / overdragen / borduren op de voorkant van de dop


 

- Breed polyester gaas aan elke kant van de pet : zorgt voor een hoge ademing en ventilatie


 

- Reflecterende biezen (vizier en zijkanten): betere zichtbaarheid


 

- Ergonomische ABS-schaal : stijf, luchtig, gemakkelijk te verwijderen / herstellen van de dop voor eenvoudige reiniging (30 °).


 

- Foam EVA (ethyleenvinylacetaat) absorbeert klappen, verbetert de behaaglijkheid, beluchting omdat het luchtcirculatie mogelijk maakt, geregistreerd onder REACH.


 

- Norm EN 812: A1 : Europese conformiteit (CE)


 

- Kleur Navy


 

- Lichtheid : + / - 170 g